Vezi subiect - Sarcina oprita din evolutie

Suport clienti
Prima pagina  |   Cum cumpar ?  |   Cum platesc ?  |   Cum primesc ?  |   Contact   
Magazin pentru copii - Piticul Vesel
         Suport clienti
     Cauta un produs

Cosul meu     
Magazin pentru copii Carte de bucate pentru copii Poezii, cantece si ghicitori Articole utile Forum Piticul Vesel

Acum este 09 Sep 2010

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Marsupii Pierre Cardin

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sarcina oprita din evolutie
MesajScris: 21 Iul 2009 
Neconectat

alexandra crede-ma ca m-am gandit mult in acea perioada si imi spuneam uite ce inseamna accesul la informatie te ajuta dar iti creeaza infinit mai multe semne de intrebare.

Sus

MesajScris: 22 Iul 2009 
Neconectat

Eu slava domnului nu am avut niciodata aceasta problemA , momentan nu am facut nici macar un avort/chiuretaj.Nu cred ca l-as face as prefera sa imi cresc copilul decat sa regret ca am facut un asemenea pacat .

Sus

MesajScris: 23 Iul 2009 
Neconectat

Ce sa iti spun,Alyce nici eu nu am facut nici un avort, si nu sunt deloc de acord, dar una e sa te gandesti si alta e sa traiesti pe pielea ta acest sentiment de culpabilitate de a aduce pe lume un copil condamnat de societate.E foarte usor sa spui ca il cresti,dar dupa ce tu nu vei mai fii ce se va alege de el, pentru ca din pacate in Romania, nu se intampla la fel ca in afara, unde de exemplu Downienii sunt considerati persoane normale.La noi persoanele cu probleme sunt considerate handicapate si sunt marginalizate.Bine, pana la urma daca asta iti este crucea o duci ca nu ai incotro.Cand mi-am luat rezultatul de la amniocenteza chiar imi spunea medicul, ca stia de un caz cand o tanara desi a fost urmarita de medici f buni in timpul sarcinii, nu au reusit sa vada ca coilasul nu avea formate oasele piciorelor.Si a adus pe lume un copil olog.La a doua sarcina, de teama de a nu mai trai aceeasi drama, a facut mult mai multe analize, eco etc, si desi nu s-a vazut, si al doilea copil s-a nascut cu aceeasi problema.De aceea trebuie sa nu uitam ca aducerea pe lume e un proces Divin si, Creatorul e cel care da viata.

Sus

MesajScris: 31 Iul 2009 
Neconectat

lyvya mai lasat masca chiar numai ce sa sun la ce ai scris tu .....pot doar sune ca nu vreau sa trec prin ce ai trecut deci no comment

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Marsupii Pierre Cardin